LISA Contributie verwerking incasso's

Helaas kan Mollie geen vaste datum garanderen voor een incasso. 

Indien een lid op betaalwijze incasso staat kan je bij het aanmaken van de factuur een incassodatum selecteren bijvoorbeeld donderdag 26-11-2020.

LISA Contributie zal in dit geval de incasso in de nacht van dinsdag 24 november op woensdag 25 november aanbieden bij Mollie zodat de incasso op donderdag 26-11-2020 zal kunnen plaatsvinden.

Mollie zal deze incasso's op woensdag 25 november aanbieden aan de bank, zodat de bank deze op donderdag 26 november kan incasseren.

Het kan in bepaalde gevallen voorkomen dat een geplande incasso op donderdag 26 november 1 dag later uitgevoerd zal worden, in dit geval vrijdag 27 november, hier heeft LISA Contributie geen invloed op. Indien er een weekend tussen zit zal een gekozen incassodatum op een vrijdag, mogelijk pas maandag uitgevoerd gaan worden. Graag hier rekening mee houden in de berichtgeving naar leden

Het is technisch niet mogelijk voor LISA Contributie om de gewenste datum van donderdag 26-11-2020 aan te vragen bij Mollie, vandaar zijn wij afhankelijk van de verwerking van incasso's bij Mollie.