Mollie Connect

Het is nu mogelijk om jullie (club) Mollie-account te koppelen aan het vernieuwde LISA-contributie! Heb je nog geen Mollie-account? Lees dan verder on het kopje "2. Ik heb nog geen Mollie-account".

1. Ik heb wel een Mollie-account

1. Klik op Diversen - Instellingen LCON. Er zal een nieuw scherm openen waarbij je direct uitkomt in de Mollie Connect-pagina in LISA-contributie van jouw club!
  2. Klik nu op de blauwe knop "Connect via Mollie"
  3. Je ziet nu de login-pagina van Mollie en daar dien je in te loggen met jouw Mollie-gegevens. Als je dat hebt gedaan, kun je vervolgens aangeven dat je LISA-contributie wilt koppelen aan Mollie. Als je dat hebt gedaan, heb je jouw Mollie-account gekoppeld aan jouw club! Het zou er dan als volgt uit moeten komen te zien:

2. Ik heb geen Mollie-account

Je kunt heel eenvoudig via deze link (https://www.mollie.com/dashboard/signup/50325?lang=nl) een Mollie-account aanmaken. Is dat allemaal gelukt? Dan kun je de stappen volgen onder kopje "1. Ik heb wel een Mollie-account" (zie hierboven).