Factuurmodule ‘Mijn facturen’ - Website

Met deze module is het mogelijk voor de leden om hun facturen te zien per seizoen en deze per email te ontvangen.

Website kant

Zodra deze module is besteld door de club (dit kan via Support – modules), komt er een extra optie in het menu op de website zodra men ingelogd is. Het menuitem heet ‘Mijn facturen’, zodra hierop geklikt wordt zal het volgende scherm openen:

Een lid kan per seizoen de facturen bekijken en doormiddel van het aanvinken van de selectieboxen, deze facturen per mail ontvangen. De facturen worden naar beide e-mailadressen gemaild, welke te vinden zijn bij het lid.

Indien een lid geen e-mailadres in het systeem heeft staan, dan zal daar een melding van gegeven worden.

Een lid kan zelf zijn e-mailadressen beheren via het onderdeel ‘instellingen’ links in het ‘Emma’ menu.

De afzender van de e-mails is het e-mailadres wat is ingevuld in KIM 2.2 – Instellingen – E-mailadres (Verzender).

LISA kant

In LISA kan de penningmeester 3 onderdelen wijzigen, dit kan allemaal in de module KIM 2.2:

Afzender e-mailadres

Afzender e-mailadres van deze e-mails, bij KIM 2.2 – Instellingen – E-mailadres (Verzender), kan het e-mailadres aangepast worden voor het verzenden van de facturen vanaf de website. Let wel op, het mailadres wat hier staat wordt ook gebruik bij het versturen van de normale facturen via de KIM 2.2 module

Bijgewerkt bij datum

Op de website wordt bij de module ‘Mijn facturen’ de tekst getoond ‘Dit overzicht is bijgewerkt tot’. In ‘KIM2.2 – Instellingen - Datum ‘bijgewerkt tot’ voor website’ kan de penningmeester een datum invoeren tot wanneer hij zijn administratie in LISA heeft bijgewerkt, deze datum doet verder niets, behalve het tonen op de website bij de module ‘Mijn Facturen’

Facturen niet tonen in de ‘Mijn facturen’ module

Het kan voorkomen dat je bij een lid bepaalde facturen niet wilt tonen in de module, denk aan correctiefacturen, foute facturen etc. Via KIM2.2 – Alle facturen, kan je door middel van de stoplichtjes achter een factuur de factuur zichtbaar maken. Standaard is elke factuur zichtbaar in de ‘Mijn facturen’ module.