ClubCollect in LISA: standaard verzending per 1e of 2e mailadres

In KIM is het nu mogelijk om aan te geven welk mailadres standaard moet worden gebruikt voor het versturen van de facturen vanuit KIM via Facturen - Aanmaken.

Verzendwijze standaard 1e of 2e mailadres
Via Diversen - Instellingen kan je dit aangeven onder het kopje ClubCollect (en hierbij heb je alleen de keuze uit 1e en 2 mailadres - dus niet beide mailadressen). Deze instelling zal dan voor altijd gebruikt worden:
Emailupdates tussen LISA en ClubCollect
Je kan ook aangeven of je aangepaste mailadressen tussen LISA en ClubCollect automatisch wilt laten uitwisselen. Standaard staat deze instellingen op 'Nee'. Wij zullen geen dus standaard geen e-mailadres wijzigingen in LISA of ClubCollect bijwerken in het andere systeem. Stel: de factuur is aangemaakt in KIM en doorgezet naar ClubCollect. ClubCollect stuurt de factuur door naar het lid en het lid past het mailadres aan. Als de e-mail update uit staat in KIM, zal het aangepaste adres dus NIET in LISA doorkomen. Ook een update in LISA zal niet in ClubCollect doorkomen als deze optie uit staat.