LISA Contributie - HTML templates

Onderstaand de HTML templates voor zowel de incasso als iDEAL leden. Gebruik deze templates alleen als er gebruik wordt gemaakt van de automatische termijnen functie. Kopieer de gehele HTML tekst en plak het in de editor via de ''<>html'' knop.

LET OP: Er staan 2 templates in dit artikel, de iDEAL tekst is onderin te vinden.

INCASSO

<!DOCTYPE html>

<html lang="en" xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office">

<head>

<meta charset="utf-8">

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">

<meta name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1">

<meta name="format-detection" content="telephone=no, date=no, address=no, email=no">

<meta name="x-apple-disable-message-reformatting">

<meta name="color-scheme" content="light dark">

<meta name="supported-color-schemes" content="light dark">

<title>Email title</title>

<!--[if mso]>

<xml>

<o:OfficeDocumentSettings>

<o:PixelsPerInch>96</o:PixelsPerInch>

</o:OfficeDocumentSettings>

</xml>

<![endif]-->

<style>

:root {

color-scheme: light dark;

supported-color-schemes: light dark;

}

.body, .container {

font-family: Arial, sans-serif;

color: #333;

background: #EEE;

}

.container {

padding: 30px;

}

h1 {

font-size: 24px;

margin: 0 0 20px 0;

}

</style>

</head>

<body class="body">

<div role="article" aria-roledescription="email" aria-label="Email title" lang="en" style="font-size:1rem">

<div class="container">

<!--[if true]>

<table role="presentation" width="100%" align="center" style="background:#EEE"><tr><td></td><td style="width:600px;background:#ffffff;padding:24px;">

<![endif]-->

<div style="max-width:600px; margin:0 auto;background:#ffffff;padding:24px;mso-padding-alt:0;">

<h1>Contributie [CLUBNAAM]</h1>

<p>Beste {voornaam} (of ouders/verzorgers van),</p>

<p>Bij deze ontvangt u de contributienota voor dit seizoen. Via onderstaande knop kunt u ervoor kiezen om gespreid te betalen.</p>

<a

href="{factuurlink}"

style="background-color: #2B08F3; text-decoration: none; padding: 8px 20px; color: #fff; border-radius: 3px; mso-padding-alt:0;text-underline-color:#E12522">

<!--[if mso]><i style="letter-spacing: 20px;mso-font-width:-100%;mso-text-raise:16px;">&nbsp;</i><![endif]--><span style="mso-text-raise:8pt;font-size: 14px;">Kies voor gespreid betalen</span><!--[if mso]><i style="letter-spacing: 20px;mso-font-width:-100%">&nbsp;</i><![endif]-->

</a>

<p>

<p>U kunt de factuur in maximaal [X] termijnen betalen. Maak voor [DATUM] deze keuze via bovenstaande link. Indien er geen keuze wordt gemaakt zal het bedrag in zijn geheel worden geïncasseerd omstreeks [DATUM]. </p>

Met vriendelijke groet, <br/> <br/>

[CLUBNAAM]

</p>

<p>Mocht u nog vragen hebben over de factuur, dan kunt u contact met ons opnemen via [MAILADRES]. </p>

</div>

<!--[if true]>

</td></tr></table>

<![endif]-->

</div>

</div>

</body>

</html>

iDEAL

<!DOCTYPE html>

<html lang="en" xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office">

<head>

<meta charset="utf-8">

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">

<meta name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1">

<meta name="format-detection" content="telephone=no, date=no, address=no, email=no">

<meta name="x-apple-disable-message-reformatting">

<meta name="color-scheme" content="light dark">

<meta name="supported-color-schemes" content="light dark">

<title>Email title</title>

<!--[if mso]>

<xml>

<o:OfficeDocumentSettings>

<o:PixelsPerInch>96</o:PixelsPerInch>

</o:OfficeDocumentSettings>

</xml>

<![endif]-->

<style>

:root {

color-scheme: light dark;

supported-color-schemes: light dark;

}

.body, .container {

font-family: Arial, sans-serif;

color: #333;

background: #EEE;

}

.container {

padding: 30px;

}

h1 {

font-size: 24px;

margin: 0 0 20px 0;

}

</style>

</head>

<body class="body">

<div role="article" aria-roledescription="email" aria-label="Email title" lang="en" style="font-size:1rem">

<div class="container">

<!--[if true]>

<table role="presentation" width="100%" align="center" style="background:#EEE"><tr><td></td><td style="width:600px;background:#ffffff;padding:24px;">

<![endif]-->

<div style="max-width:600px; margin:0 auto;background:#ffffff;padding:24px;mso-padding-alt:0;">

<h1>Contributie [CLUBNAAM]</h1>

<p>Beste {voornaam} (of ouders/verzorgers van),</p>

<p>Bij deze ontvangt u de contributienota voor dit seizoen. Via onderstaande knop kunt u ervoor kiezen om gespreid te betalen.</p>

<a

href="{factuurlink}"

style="background-color: #2B08F3; text-decoration: none; padding: 8px 20px; color: #fff; border-radius: 3px; mso-padding-alt:0;text-underline-color:#E12522">

<!--[if mso]><i style="letter-spacing: 20px;mso-font-width:-100%;mso-text-raise:16px;">&nbsp;</i><![endif]--><span style="mso-text-raise:8pt;font-size: 14px;">Klik hier om (in termijnen) te betalen</span><!--[if mso]><i style="letter-spacing: 20px;mso-font-width:-100%">&nbsp;</i><![endif]-->

</a>

<p>

<p>U kunt de factuur in maximaal [X] termijnen betalen. Maak voor [DATUM] deze keuze via bovenstaande link. Indien er geen keuze wordt gemaakt zal het bedrag in zijn geheel betaald moeten worden via iDEAL. Als er gekozen is voor termijnen sturen wij elke [INTERVAL] een iDEAL betaalverzoek voor de betreffende termijn. </p>

Met vriendelijke groet, <br/> <br/>

[CLUBNAAM]

</p>

<p>Mocht u nog vragen hebben over de factuur, dan kunt u contact met ons opnemen via [MAILADRES]. </p>

</div>

<!--[if true]>

</td></tr></table>

<![endif]-->