Teamopgave zaalhockey

De teamopgave zaalhockey bestaat uit 3 verschillende formulieren

• Opgave Senioren zaal --> Welke teams wil ik aanmelden voor zaalhockey Senioren
  • Opgave Jeugd zaal --> Welke teams wil ik aanmelden voor zaalhockey Jeugd / Junioren
  • Opgave JJ zaal  --> Welke teams wil ik aanmelden voor zaalhockey Jongste jeugd

Om de teamopgave zaalhockey te doen dien je de rechten voor Secretariaat (of Sport) EN KNHB te hebben (dit kan de LISA-beheerder aan jou toekennen). Als je de rechten niet hebt, zie je dit onderdeel niet.

Belangrijk: De opgave is op basis van de huidige teamindeling in LISA,het laat zien welke veldteams er momenteel competitie spelen, hier kunnen:

1. Teams worden teruggetrokken --> deze teams gaan NIET zaalhockeyen
  2. Teams worden toegevoegd --> deze teams wil ik extra inschrijven voor zaalhockey

Teamopgave invoeren

1. Open het gewenste menuitem voor de opgave welke gedaan dient te worden
  2. Er wordt een overzicht getoond van alle huidige (veld)teams

Team terugtrekken

Per team kan gekozen worden om deze terug te trekken; in dit geval zal het team niet aangemeld worden voor zaalhockey, daarnaast kan er een opmerking ingegeven worden

Nieuw team aanmelden

Indien er op de knop 'Nieuw team aanmelden' wordt geklikt kan er een extra team ingeschreven worden voor zaalhockey,

• Selecteer de gewenste prefix voor het team, bijvoorbeeld 'H' (voor heren) of JA (voor jongensA); deze lijst is vastgesteld samen met de KNHB
  • Selecteer het gewenste volgnummer. Bijvoorbeeld 1 (in geval van Jongens A1), de 'C' wordt gebruikt voor combiteams (bijvoorbeeld JA12, deze kan je aanmelden als JA12-C
  • Selecteer de gewenste Klasse
  • Vul eventueel een opmerking in

Insturen opgaaf

Indien het formulier volledig is ingevuld kan deze verzonden worden naar de KNHB

• Scroll dan helemaal omlaag en klik daar op de knop "Tijdelijk opslaan en verder naar volgende stap". Ook als je nog niet alle teams hebt samengesteld, kun je ook klikken op deze knop. Dan wordt jouw input tijdelijk opgeslagen en kun je later verder oppakken. Als je de teaminschrijving dan weer opent, kom je automatisch terecht op de contolepagina en kun je via de knop "Terug naar vorige stap" terug naar de teamsamenstelling.
  • Er wordt een samenvatting getoond van alles wat ingevuld is, door terug te gaan kan dit nog aangepast te worden
  • Volledig tevreden? Druk dan op de knop om de opgave in te sturen richting de KNHB
  • De opgave is daarna niet meer aan te passen, maar nog wel in te zien wat er aangevraagd is