Splashpagina - Website

Splashpagina configureren

Zodra deze module is besteld door de club (dit kan via Support – modules), is het mogelijk om een splashpagina te activeren. De splashpagina wordt dan een aantal (zelf op te geven) seconden getoond

Aanzetten splashpagina

Door een nieuwsbericht op positie 6 te plaatsen zal deze getoond worden als splashpagina. Een gebruiker ziet per browsersessie eenmalig de splashpagina. Dus heeft hij de pagina eenmalig gezien en refreshed hij het scherm dan zal de pagina niet nogmaals getoond worden. Sluit hij zijn browser af en start hij een nieuwe browsersessie op dan zal de pagina weer getoond worden.

De splashpagina wordt een aantal seconden getoond en ook zelf doorklikken naar de website is mogelijk door de knop ‘naar website’.

Indien het nieuwsbericht verlopen is of niet meer op positie 6 staat, zal de splashpagina niet meer getoond worden

Instellen aantal seconden

Via ‘vaste content - Splash_redirect_sec’ kan het aantal seconden bewerkt worden, dit mag alleen uit gehele seconden bestaan en geen spatie / andere leestekens bevatten.