Stellingen en polls

Via de knop ‘Stellingen’ kunt u een stelling aanmaken voor op de website. U kunt per stelling een aantal antwoordmogelijkheden invoeren en bepalen of de stelling actief is. Er kan één stelling per keer actief zijn.

Via de knop ‘Poll toevoegen’ kunt u een nieuwe stelling toevoegen. Vul een titel in en minimaal één optie. Door op ‘verwerken’ te klikken wordt de stelling aangemaakt.

Door nu op ‘Activeren’ te drukken maakt u de stelling actief. Met het blauwe vierkantje kunt u de stelling bewerken en met het rode kruisje verwijderd u de stelling.

Zodra een stelling actief is kunt u deze weer inactief maken door achter de stelling op ‘Actief’ te drukken.