Transfer / verhuizing mobiele branded app naar eigen account

Zodra u het developers account en appstoreconnect (itunesconnect) actief heeft draaien, kunnen wij de mobiele app vanaf ons LISA account verhuizen naar jullie eigen account. De verhuizing is nodig om de app via jullie account bij te kunnen werken.

De verhuizing gaat als volgt:

1. LISA initieert verhuizing van de mobiele app, je zult daar een email ontvangen wat lijkt op.
    1. Let op:  De link in deze mail is niet correct, log daarom handmatig in (zie stap 2)

2. Log in op 'https://appstoreconnect.apple.com' en ga naar `Agreements, Tax, and Banking` (of klik op de melding bovenin de pagina op de startpagina).
    1. Let op: inloggen in appstoreconnect zal mogelijk weer 2FA voor nodig zijn
  3. Vervolgens onderin kun je de verhuizing van de app van het LISA account naar  jullie club controleren, druk hiervoor op 'Review'
  4. Je krijgt nu een overzicht van alle gegevens welke nodig zijn om de app te kunnen verhuizen, vul de gegevens als volgt aan:
    1. New Meta data
      1. Company name: de naam van je vereniging (Deze wordt bovenin de pagina ook getoond achter 'recipient',  dit kan je eventueel kopiĆ«ren, de naam zal getoond worden in de app store bij de houder van de app)
      2. Support Url: http://www.lisa.club/app
      3. Marketing Url: http://www.lisa.club/app
    2. App review information (vul hier onze gegevens in)
      1. First name: Paul
      2. Last name: Brinkman
      3. Email Address: [email protected]
      4. Phone number: +31850013363
    3. App Store Contact Information
      1. Trade name: staat op naam LISA, dit is correct
      2. Trade Rep First name: Paul
      3. Trade Rep Last name: Brinkman
      4.  Alle adresgegevens graag eigen gegevens van de vereniging
      5. Email: [email protected]
      6. Phone number: +31850013363
  5. Vervolgens kan je onderaan akkoord gaan met de voorwaarden en op doorvoeren klikken en de app zal verhuisd worden naar jullie account