FAQ (Veelgestelde vragen)

Via de knop FAQ legt u algemene informatie over de vereniging vast, regels, leuke en bijzondere wetenswaardigheden etc. U deelt deze informatie in categorieën om het zoeken te vergemakkelijken. FAQ staat voor Frequently Asked Questions, oftewel: Veelgestelde vragen.

Indien er items staan in de categorie wordt dit getoond in kolom ‘Aantal’ en kunt u klikken op de categorienaam om de items te bekijken. Elk aangemaakt item is direct zichtbaar op de website. Heeft u geen knop FAQ op de website, neem dan contact met ons op via het supportcenter.

FAQ categorieën Elk FAQ item dient in een categorie te worden geplaatst, standaard zijn er al een aantal categorieën aangemaakt. Bij het tabblad ‘Categorie toevoegen’ kunt u een nieuwe FAQ categorie aanmaken en via het tabblad ‘Categorieën’ kunt u categorieën bewerken of verwijderen. Indien u hier geen rood kruisje ziet staan achter een categorie staan er al FAQ items in deze categorie.

FAQ item toevoegen Door op het tabblad ‘item toevoegen’ te klikken kunt u een nieuwe FAQ item aanmaken. U dient hier een categorie, titel en inhoud in te vullen. Zodra u op verwerken klikt is het item direct zichtbaar op de website en in LISA.

FAQ item bewerken Door op het tabblad ‘FAQ’ op een categorienaam te klikken ziet u alle FAQ items van deze categorie. Achter de naam van het item ziet u een rood kruisje om het item te verwijderen en een blauw vierkantje om het item te bewerken.