Kan ik ook koppelen met social media?

Via Support - Modules is het mogelijk om de Twittermodule aan te vragen. Met deze module kunt u gemakkelijk bij het aanmaken van een nieuwsitem deze direct op het twitteraccount van uw vereniging plaatsen.

De eerste keer dat u een bericht plaatst wordt eenmalig om gebruikersnaam en wachtwoord van het twitteraccount gevraagd  Daarnaast kan er een overzicht van de laatste paar Twitterberichten zichtbaar worden op de website. Hiervoor kunt u een ticket inschieten in het support center.