Beheren van teamtaken (fruit, shirts wassen, keepen,...)

Via het menuonderdeel kunt u de taken, zoals die gebruikt worden in LISATeam, vullen via LISA, dit is tevens de vervanging voor het rijschema, zodat de taak 'rijden' in LISATeam en op de mobiele app wordt getoond in de kalender van het lid.

Teamtaak toekennen aan persoon

U kiest een datum en vervolgens een team. Op dat team kunt u door middel van de knop 'Wijs taak toe aan lid' een taak toekennen aan een lid en/of ondersteuner van dat team.

Via de knop Teammatrix kunt u het geheel aan taken zien en kijken hoe vaak iemand al die taak heeft gedaan en/of op ingepland is.

Nieuw taak over alle teams uitrollen

Via het tabblad 'Taaksoort toevoegen' kunt u voor uw vereniging een nieuwe taaksoort bij elk team toevoegen in de Mobiele App en LISATeam.

Alle taken zijn overigens ook zelf door de ondersteuner in de teamomgeving en app toe te kennen.