Beheren van een rijschema via LISA

In 'Sport - Rijschema' kunt u rijders toevoegen aan het rijschema. De ondersteuning kan dit ook zelf doen via LISATeam en de mobiele App.

Selecteer eerst de gewenste datum uit het pulldown-menu:  Of kies een datum uit het dropdown-menu:  Er zal een overzicht worden getoond van de uitwedstrijden op die datum: Team: Het team van uw vereniging dat een uitwedstrijd speelt.
Tegen: Het team waartegen gespeeld zal worden.
Reistijd: De reistijd in minuten.
Verz: De verzameltijd.
Spel: Het tijdstip wanneer de wedstrijd zal beginnen.
Rijders: Het huidig aantal rijders. Klik op 'rijschema' om een overzicht van het team te zien en rijders toe te voegen.Klik op de naam van wie u de ouders/verzorgers wil selecteren als rijouders.