Teamoverzichten

U kunt bij 'Sport - Overzichten' verschillende overzichten vinden:

• Teamhistorie (klasse)
  • Teamondersteuning
  • De spelers van een team over meerdere seizoenen
Teamhistorie Hier kunt u bekijken in welke klasse bepaalde teams speelden in een door u geselecteerd seizoen. Selecteer eerst de leeftijdscategorie/zaalhockey.Vervolgens kiest u mannen, vrouwen of beiden. Kies het juiste seizoen en klik op 'Toon overzicht':   Teamondersteuning Selecteer uit het dropdown-menu de functie waarvan u het overzicht wil zien.Klik op 'OK'.U krijgt nu, indien u voor coaches heeft gekozen, een overzicht van alle coaches van de afgelopen twee seizoenen, het huidige seizoen en het komende seizoen.Een rood bolletje() betekent dat de persoon in dat seizoen geen coach is geweest/zal zijn.Een blauw bolletje() betekent dat de persoon in dat seizoen coach is geweest/zal zijn. Team in meerder seizoenen Kies een team uit de lijst, bijvoorbeeld Heren I.Klik op 'OK'.U krijgt nu een overzicht van alle spelers die ooit in Heren I hebben gezeten, inclusief welke seizoenen zij in het betreffende team zaten.