Inhoudelijke trainingsstof met HockeyPraktijk

HockeyPraktijk biedt de beste oefenstof die op dit moment beschikbaar is en maakt gebruik van de enige doorgaande leerlijn die in lijn met de visie van de KNHB Academie is ontwikkeld. Spelgericht- en onbewust leren staan centraal in de oefenstof en leerlijn. Deze module dient u apart aan te vragen via www.hockeypraktijk.nl. Zodra HockeyPraktijk actief is kan LISA geactiveerd worden.

Zorg ervoor dat de teams voorzien zijn van ondersteuning en als de teams geen bondswedstrijden hebben kunt u via Sport - Teambeheer per team een bondscategorie selecteren. Op basis van deze categorie wordt er bepaald welke leerlijn een gebruiker ziet.

Inloggen via LISA (o.a. TC) in HockeyPraktijk


In het menu HockeyPraktijk (u heeft hier aparte rechten voor nodig die de LISA-beheerder van de club kan geven) ziet u de knop HockeyPraktijk:
Hiermee logt u als clubgebruiker (TC) in de HockeyPraktijk omgeving in. Daar ziet u de gehele leerlijn en trainingen en oefeningen en kunt u zelf oefeningen toevoegen/trainingen bewerken (indien gewenst)

Inloggen via LISATeam (o.a. Trainer/ondersteuner)


In het menu Club - HockeyPraktijk kunt u als trainer/ondersteuner in HockeyPraktijk inloggen. U logt in als een ondersteunersrol en kan uw eigen leerlijn zien en eventueel een print raadplegen.

Voor meer informatie over HockeyPraktijk verwijzen wij u naar HockeyPraktijk. Voor technische ondersteuning kunt u ons gerust contacten.