Inzien van bondsverdeling/seizoenssamenstelling

Hierboven staat een voorbeeld van een seizoensamenstelling van JA, JB, MA en MB. Om dit voorbeeld uit te leggen houden we ons eerst alleen bezig met de

1e jaars Meisjes A (aantal 1e jaars A (meisjes))
Allereerst zien we 48/49 staan.

Dat betekent dat er aan het begin van het seizoen 48 1e jaars MA waren (vanaf nu leden genoemd). De 49 staat voor het huidig aantal leden. Er is dus 1 meisjes A bijgekomen.

Daarachter staat in het rood het aantal leden dat gaat stoppen (22), deze gaan dus nog van de 49 af. Het percentage wordt altijd berekend t.o.v. het aantal leden aan het begin van het seizoen.

De 46% wordt dus als volgt berekend: 22/48*100%= 46% In het groen staat het aantal leden dat er nog bij gaat komen (3).

Deze komen dus nog bij de huidige 49. Het percentage wordt evenals de opzeggingen berekend t.o.v. het aantal leden aan het begin van het seizoen.

De excel-knopjes exporteren voor u een excel-bestand met alle leden in die groep.