Beheren en delen van documenten

Via de knop ‘Documenten’ kunt u documenten opslaan die voor alle gebruikers in LISA en indien gewenst ook op de website getoond kunnen worden.

Document categorieën

Elk document dient in een categorie te worden geplaatst, standaard zijn er al een aantal categorieën aangemaakt. Bij het tabblad ‘Categorie toevoegen’ kunt u een nieuwe categorie aanmaken, eerst voert u een titel in, daarna de positie (1 is hoog in de lijst, 2 is lager in de lijst etc.) en eventueel een kleine omschrijving van de categorie. Via het tabblad ‘Categorieën’ kunt u categorieën bewerken of verwijderen. Indien u hier geen rood kruisje ziet staan achter een categorie staan er al documenten in deze categorie.

Document toevoegen

Door op het tabblad ‘Document toevoegen’ te klikken kunt u een nieuw document toevoegen. Het toevoegen bestaat uit 2 stappen; het invoeren van informatie omtrent het document en het daadwerkelijke document.

U dient hier een naam en omschrijving van het document in te vullen en een categorie te selecteren. Door een vinkje te zetten achter ‘Openbaar’ zorgt u ervoor dat het document ook zichtbaar is op de website, anders is het document alleen zichtbaar in LISA voor alle LISA gebruikers.

Door op ‘Verwerk’ te drukken wordt het item aangemaakt, vervolgens dient u op het [+] te drukken voor de categorie waar u het document zojuist in geplaatst wilt hebben.

Door nu op het paperclipje te drukken kunt u een document uploaden naar onze server. Met het blauwe vierkantje kunt u het document bewerken, door middel van het rode kruisje verwijderd u de informatie omtrent het document. Documenten kunt u koppelen aan gebruikers of gebruikersgroepen (Groep met meerdere gebruikers erin). De groepen zijn door de beheerder aan te maken in het menu 'Instellingen - Gebruikersgroepen'

Document Verwijderen

Een document verwijderen bestaat uit twee stappen.

Door op het rode kruisje te drukken in de kolom bestand verwijderd u het daadwerkelijke document.

Daarna kunt u de informatie omtrent het document verwijderen door achteraan op het rode kruisje te drukken.