TIPS - Autorisatie

Via TIPS - Autorisatie kan de LISA-beheerder aan alle LISA-gebruikers, die toegang hebben tot TIPS, rechten toekennen op basis van de subcategorieën van Sport - Teambeheer - tabblad Categorieën. Op die manier kan je dus aangeven per (team)categorie welke LISA-gebruiker er TIPS-formulieren aan mag maken. Zo kan je ervoor zorgen dat LISA-gebruiker A alleen TIPS kan aanmaken voor de jongste jeugd, gebruiker B alleen voor de C- en D-jeugd en gebruiker C voor alle jeugd.

Deze autorisatie heeft invloed op:
1) Actieve en afgeronde TIPS
2) TIPS op de lidkaart (via tabblad TIPS)
3) Export van de formulieren via TIPS - Beheer

Standaard heeft iedere LISA-gebruiker, met rechten voor TIPS, alle rechten. Geen rechten = geen toegang tot die categorie.

In het voorbeeld hieronder mag LISA-gebruiker Jan Steen voor alleen deze categorieen een TIPS-formulier aanmaken:

Door te klikken op het aanpasicoontje () zijn de categorieën te wijzigen

Door te klikken op de knop 'Opslaan' worden de wijzigingen opgeslagen: