Teamopgave voor D1 / H1 (Veld 1e t/m 4e kl.) en (zaal top / hoofdklasse)

De KNHB teamopgave is te vinden in het menuonderdeel 'KNHB'. Om de opgave te kunnen doen heeft u rechten 'secretariaat' of 'Sport" nodig, uw beheerder kan deze aan u toekennen. In deze opgave kunt u de posities in het team en de rugnummers invullen en deze opgave naar de KNHB versturen.

De opgave bestaat uit 2 stappen

1: Koppeling teams

Wij laten heren 1 en dames 1 zien, per team dient u de KNHB benaming hieraan te koppelen (1e team). Vervolgens kiest u onderaan op 'Opslaan'

Zodra u opgeslagen hebt kunt u via tabblad 'Teamindeling' de teamopgave daadwerkelijk opstellen

Teams die al eerder opgegeven zijn voor veld (bijv. overgangsklasse, promotieklasse en hoofdklasse) kunnen niet meer opgegeven worden. 

2: Teamindeling

U ziet de heren 1 en dames 1 (Zoals deze in LISA staat) en u kunt de spelers aanvinken en via de knop 'Verstuur naar KNHB' versturen naar de KNHB, als een team is verzonden kan deze niet meer aangepast worden.

Let op: Proefleden en leden zonder bondsnummer zijn uit de teamindeling gehaald. 

Indien u de opgave wilt laten afwijken van de huidige ndeling in LISA drukt u (voor het verzenden) op de knop 'Bewerk opgave', hier kunt u de sortering van spelers aangeven en rugnummers toevoegen. Een speler dient in LISA in het team te zitten om onderdeel te zijn van de opgave

Het doorgeven van positie en rugnummers heeft alleen invloed op de opgave, de teamindeling in LISA wordt hierbij niet aangepast. 

Zodra een opgave is verzonden kunt u deze nog inzien via de knop 'Toon teamopgave'