Beheer van de hockeyvelden in veldbeheer

Update per augustus 2022: Omdat het plannen van de wedstrijden niet meer via Sportlink gaat, maar direct in LISA2, is dit onderdeel aangepast. Lees hieronder hoe dit onderdeel nu werkt.


Via Instellingen - Velbeheer kunnen de velden worden opgevoerd zoals deze bekend zijn bij jullie en de bond:

NrHet nr dat een veld automatisch krijgt als je een veld aanmaakt. Je kunt via het bewerkicoontje het veld verplaatsen naar een ander nr. Dit nr wordt oa gebruiker bij de weergave op narrocasting.
NaamNaam vh veld zoals deze bekend is bij de club.
BondNaam vh veld zoals deze bekend is bij de KNHB. Deze dient exact hetzelfde te zijn, zoals bij de bond bekend is.
Afkorting
Dit is de afkorting vh veld. Deze afkorting word op meerdere onderdelen in LISA gebruikt (oa Arbitrageplanning en Wedstrijdplanning).
Soort
Het type veld (zoals "Kunstgras Water").
BondsveldIs het veld ook een bondsveld? Dat laten we een icoontje zien. Dat wilt zeggen dat je bondswedstrijden alleen kunt plannen op bondsvelden. Heb je een veld dat geen bondsveld is? Dat is geen probleem! Maar je zult alleen geen competitiewedstrijden kunnen plannen via Wedstrijden - Wedstrijdplanning op die velden!

 

Via het tabblad "Veld toevoegen" kunt u velden toevoegen.

Let op: Als jullie een nieuw veld toevoegen of een bestaand veld wijzigen, neem dan ook contact op met LISA. Met de werking van de nieuwe wedstrijdplanning (augustus 2022) moet LISA er zeker van zijn dat het veld precies overeenkomt met de data die de KNHB heeft.