Extra instellingen van het inschrijfformulier

In LISA kunt u, via Instellingen - Inschrijfformulier - Tweede tabblad 'Inschrijfformulier instellingen', bepaalde instellingen van het inschrijfformulier aanpassen.

Inschrijfformulier blokkeren

Wilt u, om welke reden ook, het formulier (tijdelijk) niet tonen op de website? Door het aanvinkboxje achter 'Inschrijfformulier blokkeren' aan te vinken, wordt het formulier geblokkeerd en niet getoond op de website. Automatisch wordt het bericht getoond dat het tijdelijk niet mogelijk is om in te schrijven. Via het knopje '[ Wijzig de tekst als het formulier geblokkeerd is ]' kunt u de tekst aanpassen.

Emailadres voor inschrijfformulier

Hier geeft u aan naar welk e-mailadres het door de aspirant-lid, via de website ingevulde inschrijfformulier kan worden opgestuurd, bijvoorbeeld naar ledenadministratie@[naam_hockeyclub].nl.

Kopie inschrijfformulier naar

U kunt er ook voor kiezen om het inschrijfformulier niet naar één mailbox te versturen, maar naar meerdere. Dit hoeft niet per se een LISA-mailadres te zijn, maar kan ook een 'gewoon' mailadres, zoals een hotmail- of gmail-account. U kunt hier meerdere e-mailadressen invullen door deze te scheiden van elkaar met een puntkomma, bijvoorbeeld: [email protected][email protected]; [email protected].

Minimale leeftijd op basis van

Hier kunt u aangeven of u de minimale leeftijd laat berekenen vanaf een bepaalde leeftijd of vanaf een bepaalde geboortedatum.

Minimale geboortedatum / minimale leeftijd

Op grond van uw keuze bij 'Minimale leeftijd op basis van' krijgt u twee opties:

1. Heeft u gekozen voor leeftijd?
U kunt via het dropdown-menu een minimum leeftijd kiezen. Let wel op: deze is op basis van de peildatum van de KNHB (dat is 1 oktober).

2. Heeft u gekozen voor geboortedatum?
Dan kunt u hier een geboortedatum kiezen.

Machtiging IBAN automatisch akkoord
Hier geeft u aan dat een IBAN van een nieuw ingeschreven lid standaard geregistreerd staat dat de SEPA machtiging akkoord is. De startdatum machtiging wordt datum van inschrijven.

Klik, ten slotte, op de knop 'Wijzig' om de wijzigingen in de instellingen op te slaan.