Clubinformatie zichtbaar op KNHB.nl

Update oktober 2019: dit onderdeel is niet meer beschikbaar in LISA2. Dit is nu te beheren door de club via HockeyWeerelt (club.hockeyweerelt.nl)

Op de website van de KNHB is nu ook informatie te vinden die nu zelf in LISA te beheren is. Denk hierbij aan de betaalmogelijkheden en het veldaanbod van uw club.

In LISA via Instellingen - Vereniging - tabblad Clubinformatie kan je nu de informatie invoeren:
Die ingevulde informatie wordt dan zichtbaar op de website van de KNHB als je zoekt naar uw club.