Combi teams

Indien een vereniging niet in staat is zelfstandig een team in een bepaalde categorie te vormen doordat zij over onvoldoende spelers beschikt, dan kan ook worden samengewerkt met een andere vereniging. Samen kunnen zij een combiteam vormen. Een combiteam bestaat uit spelers van beide verenigingen uit eenzelfde leeftijdscategorie. Voor het gebruik van combiteams is goedkeuring van de KNHB nodig.

Spelers van een andere vereniging spelen competitie bij mijn club

  1. Doordat deze spelers al KNHB afdracht betalen bij hun eigen vereniging, wil je niet dat jouw vereniging hier ook afdracht voor moet betalen.
  2. Deze spelers wil je wel op de spelerslijst van het DWF kunnen plaatsen

Om hieraan  te kunnen voldoen zijn er 3 acties nodig:

  1.  Maak een ledengroep aan (via Vereniging - Ledengroepen) en vink bij deze ledengroep het vinkje 'Bondsleden' aan en zet de spelactiviteit op een 'combi' spelactiviteit, als het om normaal veldhockey gaat, dan 'Combi Veld Week'. De spelactiviteit hoef je maar eenmalig per club aan te maken.
  2. Schrijf de spelers in je eigen LISA omgeving in en koppel deze leden aan deze spelactiviteit
  3. Zet deze spelers in het desbetreffende team

Spelers van mijn club spelen competitie bij een andere vereniging

Zodra jouw spelers in een combiteam bij een andere vereniging spelen registreer je deze spelers als normale spelers in jouw LISA omgeving, eventueel mag (hoeft niet) je deze koppelen aan een aparte ledengroep, let wel dat die ledengroep het vinkje 'bondsspelend' aan heeft staan EN de spelactiviteit (normaal) 'Veld week' is.