Opzeggen lidmaatschap

Om een lid op te zeggen gaat u naar de lidkaart.

Klik op het stoplichtje achter 'Opgezegd' en onderstaande melding verschijnt op het scherm. Klik op 'OK' om naar de volgende stap te gaan.

Nu kan de reden van de opzegging worden gekozen alsmede de datum waarop het lid moet worden uitgeschreven. LET OP: DE UITSCHRIJFDATUM BEPAALT WANNEER HET LID OUD-LID WORDT EN UIT HET TEAM VERDWIJNT.

Na op 'OK' te hebben geklikt is de nieuwe status zichtbaar op de lidkaart:

Terugdraaien opzegging

Indien de opzegging moet worden teruggedraaid kan dit via hetzelfde stoplichtje.