Overzichten van scheidsrechters

U heeft diverse scheidsrechter-overzichten in LISA:
  • Scheidsrechter per categorie
  • Overzicht van alle actieve scheidsrechters
  • Overzicht per wedstrijddag
  • Overzicht van cursisten
Scheidsrechters per categorie  Categorieën zoals actieve scheidsrechters, geregistreerde scheidsrechters etc. kunt u vinden bij 'Arbitrage - Scheidsrechters' Klik op het pijltje van het pulldown-menu en kies één van de categorieën en klik op OK.  De namen staan alfabetisch geordend. Op één pagina verschijnen maximaal 20 personen. Indien er meerdere pagina’s zijn, verschijnen de nummers boven het overzicht en kunt op een paginanummer klikken. U kunt ook met vorige en volgende navigeren.
 De A voor een naam betekent de persoon is Actief als scheidsrechter.Het nummer achter de naam geeft het niveau van fluiten aan. Er zijn 5 niveaus. Vervolgens wordt eerst het telefoonnummer getoond en dan eventueel het kaartnummer. De laatste twee kolommen geven het team aan waarin een persoon speelt en eventueel het email-adres.

Overzicht van alle actieve scheidsrechters  Dit overzicht vindt u op het tabblad "print alle scheidsrechters" of via het overzicht per categorie. Selecteer daarvoor 'Actieven' uit het pulldown-menu en klik op 'Ok'.

Overzicht per wedstrijddag  Een handig overzicht voor bij de wedstrijdtafel/informatiebalie. U vindt dit overzicht bij 'Arbitrage - Planning'. Er zal een nieuw venster worden geopend. Klik bovenin op 'Overzicht wedstrijdtafel':  Overzicht cursisten U kunt een overzicht vinden van de cursisten bij 'Scheidsrechters - Cursisten?':