Aanmaken van scheidsrechters

Via de knop scheidsrechters kunt u scheidsrechters (in bulk) toevoegen en bewerken, instellingen van teams aanpassen en overzichten van scheidsrechters genereren.

Tabblad: Scheidsrechters

In het pulldown-menu zijn 7 verschillende lijsten gedefinieerd. Na selectie komt deze lijst terug in het scherm met de volgende informatie:

In de eerste kolom staat, indien de scheidsrechter acties is de letter A. In de tweede kolom de naam van de scheidsrechter(s), de derde het niveau van de scheidsrechter, de vierde het telefoonnummer, de vijfde het aantal gefloten wedstrijden, de zesde het scheidsrechterskaartnummer van de bond, de zevende de naam van het team waarin het lid speelt en in de laatste kolom bevindt zich een button waarmee u het lid direct kunt mailen.

Indien er op de naam wordt geklikt verschijnt het volgende overzicht:

Door op het wijzig-icoon () te klikken, kunt u de gegevens ook aanpassen:

Bij de voorkeuren kan de commissie invoeren wanneer de scheidsrechter bij voorkeur moet worden ingepland. Er zijn twee vrij voorkeuren (voorkeur 1 en voorkeur 2). Deze voorkeuren kunnen worden gebruikt bij de selectie van scheidsrechters in de planning.

Zoeken naar scheidsrechters

In hetzelfde tabblad kan er gezocht worden naar scheidsrechters:

Er kan alleen gezocht worden op achternaam.

Scheidsrechters toevoegen

Het toevoegen van een scheidsrechter gaat in twee stappen. Eerst wordt de persoon gezocht en vervolgens wordt deze scheidsrechter 'gemaakt' en kunnen de gegevens worden aangepast.

Klik op het rode stoplicht onder 'Scheidsrechter' om Gijs Janssen scheidsrechter te 'maken':

Na op 'OK' te hebben geklikt kunt u direct de gegevens van het lid aanpassen.

Bulk toevoegen scheidsrechters

Via Arbitrage/scheidsrechters en tabblad 'bulk toevoegen', voegt u meerdere personen tegelijk toe als scheidsrechter.

De status wordt op 'actief' gezet.

Deze functie gebruikt u bijvoorbeeld als u veel nieuwe leden van 16 jaar hebt.

In het overzicht cursisten ziet u deze mensen terug met de vermelding dat er nog geen kaartnummer aanwezig is.