Module Bezoekregistratie

Via een aparte module is het in LISA mogelijk om bezoekersregistratie (in kader van Corona/COVID-19 GGD contactonderzoek) te faciliteren. Met deze module is het mogelijk leden en/of bezoekers zich te laten registreren voor toegang tot de vereniging.

Werking

  • Een persoon gaat naar het formulier en maakt keuze registreren als lid of als bezoeker.
    • Als lid: er kan ingelogd en vervolgens akkoord gegeven worden op de gezondheidsverklaring en (verwachtte) start- en eindtijd van aanwezigheid op het terrein.
    • Als bezoeker: er dient een naam, e-mailadres, telefoonnummer en optioneel de club waarvan deze persoon lid is ingevoerd te worden en eveneens akkoord op de gezondheidsverklaring en (verwachtte) start- en eindtijd van aanwezigheid.

  • Het formulier kan alleen ingevoerd worden zodra er akkoord is gegaan met de gezondheidsverklaring.
  • Het lid ontvangt een bevestiging per e-mail, deze wordt verzonden vanaf het e-mailadres wat staat bij Vereniging > algemeen e-mailadres.
  • De data is zichtbaar in LISA via Secretariaat > Bezoekregistraties.
    • Per datum laten wij zien wie zich geregistreerd hebben.
    • Deze gegevens zullen na 14 dagen worden verwijderd.

Stap 1 - Aanvragen module 'Bezoekregistratie'

Via LISA > Modules is de bezoekersregistratiemodule aan te vragen. Wij zullen de module installeren en klaarzetten op de website van uw vereniging/registratie. Bijvoorbeeld: www.almeersehockeyclub.nl/registratie. In overleg is het mogelijk deze module op een andere URL zichtbaar te krijgen.

Stap 2 - Configuratie teksten

Via Informatie > Vaste content > Tabblad LISA is het mogelijk om de koptekst en bedanktekst aan te passen.

Vaste content 'registratieformulier_koptekst' > Dit is de tekst die bovenaan het formulier wordt getoond.
Vaste content 'registratieformulier_bedanktekst' > Dit is de tekst die wordt getoond zodra een bezoeker/lid zich heeft geregistreerd.
Vaste content 'registratieformulier_emailtekst ' > Dit is de tekst welke wordt gebruikt voor het mailen van een bevestiging van de registratie, onder deze tekst wordt de informatie van de registratie nog bijgevoegd. 

Extra mogelijkheden

Het is mogelijk om gebruik te maken van extra mogelijken
1- Andere emailafzender dan het algemene emailadres in LISA
2- De knoppen onderaan kunnen een andere naam krijgen
3- De clubnaam op het formulier kan aangepast worden
4- De afzender van de emails kan aangepast worden

Zones/ locaties

Met het gebruik van zones kan je bezoekers zich apart laten registreren voor zones / locaties; denk aan een heren 1 wedstrijd of de kantine. Je kiest zelf welke zones je wilt gebruiken, of daar een maximum aantal personen zich op mag registreren en op welke dagen deze zones gebruikt worden. 

TIPS & Formulier kenbaar maken

  1. Zodra de configuratie gedaan is kan het formulier kenbaar gemaakt worden per mail, per nieuwsbericht, per button op de website of eventueel via posters in en rond het clubhuis.
  2. Via Google is het mogelijk gratis een QR-code aan te laten maken. Als je die QR-code laat verwijzen naar de URL kan het registratieformulier eenvoudiger verspreid worden en is hij beter toegankelijk voor de bezoekers van het complex. Voorbeeld hoe Hockeyclub 's-Hertogenbosch de pagina kenbaar maakt

Bij vragen over het registratieformulier kan contact worden opgenomen met de supportafdeling.
Zij zijn te bereiken per mail op [email protected] of telefonisch via 085 001 3363.