Beheren van de (club)agenda

Via de knop ‘Agenda’ kunt u de agenda bekijken en agenda-items toevoegen.

Een oranje vakje is de datum van vandaag. De grijze vakjes zijn dagen dat er een agenda-item is gepland.

Het icoontje met meerdere mensen geeft aan het aantal personen is groter dan het aantal personen van de locatie.

Alvorens een item toe te voegen dienen er categorieën aangemaakt te worden. Standaard staan er al 2 categorieën ingevuld.

Item toevoegen

Klik op het tabblad ‘Item toevoegen’.

De meeste velden spreken voor zich. Toch willen we een paar velden en knoppen toelichten:

- [Controleer beschikbaarheid]: door op deze knop te drukken wordt er gekeken of er op die datum al een agenda-item gepland is (op de aangegeven locatie)
- Archiveren: alle agenda-items waarbij archiveren is aangekruist, worden aan het eind van het seizoen in het archief geplaatst
- Notities (intern): hier kunnen eigen notities in geplaatst worden welke niet op de website te zien zijn. Deze notities worden alleen in LISA getoond. Denk bijvoorbeeld aan een reserveringsnummer of iets dergelijks.
- Eigenaar: vul hier de naam van het contactpersoon voor het agenda-item in
- Personen: hier is het mogelijk om aan te geven hoeveel personen er maximaal mogen komen
- Intern: agenda-items waarbij 'intern' is aangevinkt worden niet getoond op de website
- Locatie: Zie hiervoor ook het onderdeel 'locaties'. Door middel van 'Locatie' is een locatie te koppelen aan het agenda-item. Zodoende kan je de locatie ‘reserveren’

U kunt alleen een item toevoegen als u autorisatie voor 'Agenda' heeft, anders kunt u alleen de agenda bekijken.