Waar vul ik het algemene e-mailadres in van een commissie?

Per commissie kunt u een algemeen e-mailadres invullen.
U gaat naar het tabblad 'commissies' in 'Organisatie - Beheer'. Selecteer de commissie uit het dropdown-menu en klik op 'wijzig'. Nu kunt u een e-mailadres invullen:

Bij elke functie geeft u aan of deze openbaar is of niet. Een openbare functie verschijnt op de site.

Tevens geeft u aan of het e-mailadres en/of telefoonnummer op de site zichtbaar moet zijn.

Is het e-mailadres/telefoonnummer niet zichtbaar achter een persoon, dan staat e-mailadres/telefoonnummer openbaar op 'nee'.

U kunt dit allemaal wijzigen via 'Organisatie - Beheer' onder het tabblad functies. Klik op hetwijzig-icoon () voor een functie om de gegevens te wijzigen.

U kan dit ook wijzigen door bij overzichten, tabblad 'organisatie' op het wijzig-icoon te klikken.