Beheren van de wachtlijst

Via LISA – Vereniging is het mogelijk om een wachtlijst aan te zetten, alle binnenkomende leden worden dan direct in de wachtlijst geplaatst na het bevestigen van de inschrijving.

Vraag uw beheerder om deze wijziging te doen. De beheerder doet dit bij 'Instellingen - Vereniging', tabblad 'Aanpassen'. Zet daar de wachtlijst op 'Aan':

Vanuit de wachtlijst kunt u naast de wachtenden e-mailen, 3 andere handelingen verrichten:

• Indelen in een team: klik op het wijzig-icoon(). Er opent dan een nieuw venster. U kunt dan het seizoen en team selecteren waar het lid inkomt. Klik op 'indelen' om toe te passen.
  • Naar niet ingedeelden: verplaatst het lid naar de niet ingedeelden. Deze zijn te vinden op de startpagina.
  • 'Geen lid' maken: registreert als geen lid

De kolom '# familieleden actief' laat zien hoeveel andere familieleden er een actieve lidstatus hebben.