Overzicht van opzeggingen

Via de knop ‘Opzeggingen’ in de zwarte balk bovenin LISA worden opzegginen getoond. Dit zijn de opzeggingen waarbij de uitschrijfdatum nog niet is verlopen. Op de dag van de uitschrijfdatum worden deze leden automatisch oud-lid.

Daar is het ook mogelijk om statistieken over alle seizoen heen te bekijken en de opzegredenen te bepalen. U kunt ook opzeggingsredenen toevoegen. Ga daarvoor naar het laatste tabblad 'Opzeggingsredenen' en klik op 'Nieuwe opzeggingsreden toevoegen':

Een opzegreden welke al in gebruik is kan niet verwijderd worden, omdat er andere oud-leden al een relatie hebben tot deze reden.

U kunt het volgende op de lidkaart vinden, nadat u op 'Aanpassen' heeft geklikt:

Let op:

• Als de datum van opzegging in de toekomst ligt, dan blijft het lid ingedeeld in een team en kan u er nog geen oud-lid van maken.
  • U kunt de reden en/of opzegdatum wijzigen door op 'Aanpassen' te klikken. U vindt deze functie op de lidkaart van het betreffende lid.
  • U kunt de opzegging terugdraaien door weer op het stoplicht op de lidkaart achter 'Opgezegd' te drukken en de vraag met ‘Ja’ te beantwoorden.