Openstaande leden (nieuw ingeschreven)

Dit is de lijst met openstaande leden. Dit zijn leden die zich hebben aangemeld via de website welke de ledenadministratie nog moet controleren. Na controle worden deze leden zichtbaar voor de commissies. Het nummer tussen de haakjes (1) geeft aan om hoeveel leden het gaat.

U kunt van de openstaanden de e-mailadressen verzamelen. Dit doet u door de betreffenden aan te vinken en op 'Adressen verzamelen' te drukken. U kunt vervolgens de adressen kopieren en vanuit uw eigen mailprogramma mailen. U kunt ze ook in één keer mailen door middel van de knop 'Direct email'.

Wilt u een openstaande verwijderen? Klik dan op het verwijder-icoon().