KNHB Functies

In de functie 'KNHB functies' kunt u alle functies benoemen die dienen te worden uitgewisseld met de KNHB. Bijvoorbeeld de bestuursfunctionarissen.

Dit kunt u eenvoudig doen, door op '' te klikken zoals het voorbeeld hieronder:  

U kunt nu de functie benoemen door iemand uit de lijst te selecteren en vervolgens op 'OK' te drukken. In dit voorbeeld wordt een contactpersoon voor het jeugdbestuur gekozen.   

U kunt hier ook een e-mailadres bij de functie voegen. Klik daarvoor op ''. U kunt dan vanuit de lijst met e-mailadressen die reeds zijn aangemaakt door de beheerder een e-mailadres selecteren. Het huidig ingevoerde e-mailadres kunt u bekijken (indien het al is ingevuld) door uw muis op het envelopje () te houden:  

Het e-mailadres van een functie weer resetten kunt u doen door op '' te klikken en dan '(kies email)' te selecteren. Wilt u een functielid vervangen door een ander, klik dan op ''. Iemand uit een functie verwijderen gaat via de rode button ''.

In het onderdeel Secretariaat - KNHB Functies kun je bepalen welke afdelingen en namen je zichtbaar wilt hebben als contactpersonen op knhb.nl. Je kunt personen (leden) die gekoppeld zijn aan de functie laten tonen op de clubpagina op knhb.nl. Dit doe je door achter de naam op het icoontje met het potloodje erin te klikken:
Daarna verschijnt het volgende kader:

 

De twee opties staan standaard uit gevinkt. Op het moment dat je ze inschakelt en op OK klikt, dan verandert het rode stopbordje achter de betreffende naam in een groen vinkje.

Als er een algemeen e-mailadres aan de functie is gekoppeld, dan wordt deze getoond op de clubpagina. Als er alleen een privé e-mailadres van de persoon beschikbaar is, dan wordt die getoond. Koppel je vervolgens alsnog een functie e-mailadres, dan overschrijft dat adres het privé adres.  

Clubinformatie aanpassen in LISA

Update oktober 2019: dit onderdeel is niet meer beschikbaar in LISA2. Dit is nu te beheren door de club via HockeyWeerelt (club.hockeyweerelt.nl)

Wil je ook de clubinformatie wijzigen? Dan kan dat onder Instellingen - Verenigingen. Hier kun je alle informatie over de vereniging aanpassen, waaronder adres en route, omschrijving van het tenue en welke hockeysoorten de vereniging biedt. Gebruik daarvoor de tabbladen ‘Gegevens vereniging’ en ‘Clubinformatie’: