Arbitragemail bevestiging

Digitaal bevestiging ontvangen

Via Support - Modules kan uw beheerder kosteloos een extra uitbreiding op de arbitrageplanning aanvragen. Met deze uitbreiding is het mogelijk om digitaal een bevestiging van aanwezigheid te ontvangen.

Zodra deze module actief is, is door middel van een stoplichtje achter elke wedstrijd aan te geven of er een bevestiging gegeven kan worden door de ingepland scheidsrechter en per scheidsrechter ziet u de status van bevestigen.

Als configuratie dient u eenmalig in de mail die gestuurd wordt vanuit de arbitrageplanning de volgende tag toe te voegen aan de mail die verstuurd wordt uit de arbitrage planning, dit doet u via informatie - vaste content, u opent het vaste content onderdeel (tabblad LISA)  (arbitrage_email) en zet hier de tag {aanmeldlink} in.

Deze tag wordt dan automatisch vervangen met een link waarop de ingeplande scheidsrechter een bevestiging kan geven van aanwezigheid bij de wedstrijd. Vervolgens ziet u deze status weer terug in de arbitrage planning.

Afbeelding 1 - Klik op het stoplichtje om de bevestigingsmail te activeren

Afbeelding 2 - Vervolgens krijgt u een pop-up om te bevestigen

Afbeelding 3 - Het stoplichtje staat nu op groen en er verschijnt een groene balk bovenaan het scherm met de melding 'De status van bevestigingsmail voor de wedstrijd is gewijzigd'. Klik je nu nogmaals op het stoplichtje? Dan wordt de status weer omgezet naar 'niet versturen' en wordt het stoplichtje rood