KNHB Ledenopgave

Ieder seizoen in november dient u de ledenopgave op te sturen naar de KNHB. LISA neemt u alvast veel werk uit handen door de opgave in te vullen aan de hand van uw leden (obv leeftijd) en de evt. ledengroepen waar zij inzitten (denk aan trim- of G/LG-hockey). Daarom is het dus zaak om de ingevulde waarden even goed na te kijken!

Via KNHB - KNHB Ledenopgave ziet u de opgave:

Per geslacht (m/v) wordt het overzicht opgebouwd. Per regel zie je de categorie (zoals senior, junior A of bijv. G/LG-hockey), het aantal leden, de afdracht aan de bond per lid en het totaalbedrag aan afdracht voor die categorie:

Achter iedere categorie zie je een -icoontje. Als je daarop klikt, zie je meer informatie over de betreffende categorie.

Het kan voorkomen dat leden in verkeerde ledengroepen zitten. Denk daarbij aan trimhockeyers die niet in een afwijkende ledengroep zitten (zoals Trimhockey). In dat geval betaal je dus voor trimhockeyers veelal de volle seniorafdracht ipv de trimafdracht. Kijk dus even goed naar de leden en in welke categorie zij vallen. Indien nodig kan je dit wijzigen via de lidkaart.

Als alles goed staat, kan je de ledenopgave via LISA opsturen naar de KNHB. Let wel dat dit niet meer terug te draaien is: eenmaal verstuurd, is ook echt verstuurd. Een kopie van de opgave is te zien in LISA

Naast het doen van de opgave voor het huidige seizoen, kan je ook de opgave van voorgaande seizoenen inzien door te klikken op het 2e tabblad 'Historie Spelactiviteiten':

Vervolgens kan je het betreffende seizoen kiezen en op de knop 'Kies' klikken. Nu zie je de informatie over het betreffende seizoen.