Bugs, fixes, korte roadmap.

Laatste update: 01 mei 13:16u

Release notes v4.5 (uitrol gestart op 1 mei):

Android:

• De opmaak van de clubagenda detail-pagina wordt verbeterd;
  • Wedstrijd-details worden geopend vanaf de team-detail pagina;
  • Wedstrijd-details worden geopend vanaf de tab ‘Scores’;
  • Wedstrijd-details worden geopend vanaf de tab ‘Schema’;
  • Bug wordt opgelost waardoor er niet langer dubbele items in de agenda-sync komen;
  • Pull to refresh toegevoegd aan Clubagenda;
  • Pull to refresh toegevoegd aan Timeline;
  • Pull to refresh toegevoegd aan Recente uitslagen;
  • Werking presentie-widgets is aangepast, 1e tap zet speler op aanwezig;
  • Hockey.nl nieuws;
  • Clublogo wordt getoond indien een nieuwsbericht geen afbeelding heeft;
  • Clubagenda-items uit het verleden worden niet meer getoond in de timeline (van meerdaagse events was het eerste event zichtbaar);
  • Oefenwedstrijden worden getoond op de tab 'Schema' op de team-detailpagina;
  • De agenda-sync wordt aangepast: activiteiten worden niet meer gesynct met een bestaande agenda, maar er wordt een nieuwe agenda aangemaakt;
  • Breaks of schermformaat wordt gerespecteerd in nieuws-detail scherm;
  • Eindtijd van een dienst in de agenda-sync wordt gelijk aan de eindtijd van een dienst in de ClubApp.

iOS:

• De opmaak van de clubagenda detail-pagina wordt verbeterd;
  • Wedstrijd-details worden geopend vanaf de team-detail pagina;
  • Wedstrijd-details worden geopend vanaf de tab ‘Scores’;
  • Wedstrijd-details worden geopend vanaf de tab ‘Schema’;
  • Bug wordt opgelost waardoor er niet langer dubbele items in de agenda-sync komen;
  • Pull to refresh toegevoegd aan Clubagenda;
  • Pull to refresh toegevoegd aan Timeline;
  • Pull to refresh toegevoegd aan Recente uitslagen;
  • Werking presentie-widgets is aangepast, 1e tap zet speler op aanwezig;
  • Hockey.nl nieuws;
  • Clublogo wordt getoond indien een nieuwsbericht geen afbeelding heeft;
  • Clubagenda-items uit het verleden worden niet meer getoond in de timeline (van meerdaagse events was het eerste event zichtbaar);
  • Oefenwedstrijden worden getoond op de tab 'Schema' op de team-detailpagina;
  • De agenda-sync wordt aangepast: activiteiten worden niet meer gesynct met een bestaande agenda, maar er wordt een nieuwe agenda aangemaakt;
  • Splash screen op iPhoneX, XS, XSMax & XR wordt uitgevuld;
  • De foto in nieuwsbericht tekst wordt aangepast aan de schermgrootte.
  • Bellen & mailen vanuit 'zoek leden' is nu ondersteund

Waar werken wij op dit moment aan?

• Bugfix voor betalen van clubevents via bankieren-apps (Android)
  • Bellen & mailen vanuit 'zoek leden' (Android)
  • Controle op registratie van telefoon als ontvanger voor push
  • DWF code selecteren en kopiëren vanuit wedstrijd-detail

Functionaliteit die spoedig gaat volgen:

• Team-events in de app
  • Spelersprofiel
  • Pinned items;
  • HockeyPraktijk-integratie;
  • LISA-features;
  • Sponsorbannerbeheer via de sponsormodule in LISA;
  • Verschillende typen pushberichten (afgelasting, DWF, etc.) en gerichte pushberichten.

Bug gevonden? Laat 't ons gerust weten via [email protected].

Wij zijn druk bezig om de nieuwe update (v4.5) live te zetten voor alle clubs. Is deze update nog niet beschikbaar in de App - en Google Playstore voor jouw club? Dan volgt deze zo snel mogelijk. Wacht het bericht van jouw club hierover even af.

Inloggen werkt niet?
Lukt het inloggen op de nieuwe app niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Daarmee lukt het veelal wel. Lukt het inloggen zelfs daar niet meer? Neem dan contact op met jouw eigen club. Waarschijnlijk sta je dan niet goed in LISA en kan de club dit aanpassen.