Bugs, fixes en kleine roadmap

Laatste update: 30 maart 2020

App versie 4.8
In deze nieuwe versie zitten een aantal handige toevoegingen (zoals de HockeyFood-integratie (alleen zichtbaar voor de HockeyFood-clubs) en icoontjes op de timeline, zodat je sneller kunt ziet of je ook dienst hebt), maar ook een aantal kleine bugfixes.

Wat is er nieuw (iOS en Android):

• HockeyFood-integratie (alleen zichtbaar voor de clubs die HockeyFood gebruiken);

• Icoontjes op jouw timeline;

• Aanwezig- en afwezigheids-icoontjes zijn nu gekleurd;

• Blokjes op jouw timeline zijn een stukje breder;

• Op de wedstrijdpagina zie je nu iets duidelijker dat een wedstrijd is afgelast;

• Op het tabblad “Stand” heb je nu een toggle “Details” waarmee je de poule-tabel kunt verkleinen en uitklappen. Wel zo handig als je nog een smaller scherm hebt.

Bugfixes (iOS en Android):

• Het blanco scherm dat je zag wanneer je de app opende, behoort nu tot het verleden: de app opent nu weer netjes op de timeline of met het clubnieuws;

• Als je jouw agenda wilt syncen, maar je hebt bij het starten van de app geen toestemming gegeven, zie je nu een mooie foutmelding;

• Kleine, technische updates waardoor de app nog wat soepeler draait.

Waar werken wij op dit moment aan?
Wij zijn nu bezig om de app voor alle clubs live te zetten. Wij beginnen met de generieke app en later volgen de clubspecifieke apps. Achter de schermen zijn wij ook bezig om de nieuwe versie (5.0) gereed te maken. Deze ziet er qua uiterlijk hetzelfde uit als de huidige app, maar wordt technisch aangesloten op het nieuwe LISA (LISA X). Meer informatie daarover sturen wij naar de clubs.

Bug gevonden? Laat 't ons gerust weten via [email protected].

Inloggen werkt niet?
Lukt het inloggen op de nieuwe app niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Daarmee lukt het veelal wel. Lukt het inloggen zelfs daar niet meer? Neem dan contact op met jouw eigen club. Waarschijnlijk sta je dan niet goed in LISA en kan de club dit aanpassen.