Wat houdt de melding 'niet speelgerechtigd' in op de startpagina?

Op de startpagina van LISA tonen wij leden welke wel in een team zitten, maar volgens de KNHB niet speelgerechtigd zijn. 

 Dit gaat om 3 categorieën:
 
Proefleden Proefleden worden niet aangemeld bij de KNHB, de ledenadministratie kan deze status muteren. Zodra iemand van proeflid wordt afgehaald wordt deze direct aangemeld bij de KNHB. 

 Verkeerde spelactiviteit Leden welke in een ledengroep zitten en deze ledengroep heeft niet de spelactiviteit 'Veld week' zijn niet speelgerechtigd. Veelal zijn dit trimleden en/of trainingsleden.  Leden zonder ledengroep hebben automatisch een veld-week spelactiviteit.  Ledengroepen zijn te beheren door de beheerder via het menu-item Vereniging - Ledengroepen, de spelactiviteit zal dan veld-week moeten worden. De ledenadministratie kan een lid een andere ledengroep geven. 

Foutieve gegevens Achter het KNHB logo op de startpagina van LISA worden leden getoond welke niet kunnen worden uitgewisseld. Denk aan foutief adres, geen geboortedatum, geen initialen etc.  Deze leden zijn eveneens niet speelgerechtigd. Als u de foutieve gegevens aanpast wordt een lid opnieuw uitgewisseld. Op tabblad 'KNHB' op de lidkaart van het lid wordt eveneens de foutmelding weergegeven. 

 Let op: Op dit moment kunnen leden die niet speelgerechtigd zijn wel op het DWF worden ingevuld.  Voor vragen over speelgerechtigdheid van spelers verzoeken wij u contact op te nemen met de KNHB.