Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Voor LISA en de website zijn twee aparte toegangcodes nodig.

Toegang voor LISA

U logt in met de verkregen gebruikersnaam en wachtwoord. Afhankelijk van uw autorisaties krijgt u diverse menu-opties te zien.
De autorisaties worden door de LISA-beheerder uitgegeven. Indien uw autorisatie niet klopt, of u bent uw wachtwoord vergeten, vraagt u bij de beheerder om hulp.

Toegang voor de website

Een lid logt in met zijn lidnummer en een wachtwoord. Het systeem maakt automatisch bij inschrijving een lidnummer en wachtwoord aan. Via de lidkaart kunt u een wachtwoord wijzigen. De leden kunnen ook zelf hun wachtwoord wijzigen via LISATeam of de website.

Als vereniging spreekt u zelf een procedure af hoe het lid intieel aan zijn lidnummer en wachtwoord komt. In het tabblad 'overig' van de lidkaart vindt u een knop 'wachtwoord mailen naar dit lid'. Hiermee wordt een nieuw wachtwoord gegeneerd en tevens een geautomatiseerde mail gestuurd naar het betreffende lid.

Een lid is zijn wachtwoord vergeten

Op de website is er de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten. Een lid vult zijn mailadres en zijn lidnummer in. Het systeem controleert of deze bij elkaar horen en genereert een nieuw wachtwoord en stuurt dit nieuwe wachtwoord naar het mailadres toe. Dit is een automatisch proces.

Een lid is zijn lidnummer vergeten

Het lidnummer is alleen op te vragen bij het secretariaat of bij één van de coördinatoren. Deze is te vinden op de lidkaart.