Waar kan ik mijn inloggegevens vinden?

Inloggen in de app gaat via het lidnummer van de gebruiker. Indien je bij je club geregistreerd staat kan je dit nummer opvragen via de ledenadministratie. Ook niet-leden hebben een lidnummer, zoals scheidsrechters.

Ook wordt het lidnummer vermeld op de contributie-nota. Via de ‘wachtwoord vergeten’ functie op het inlog-scherm kun je het wachtwoord resetten. Vul hierbij ook het e-mailadres in dat bekend is bij de ledenadministratie. Indien u geen e-mail ontvangt heeft u waarschijnlijk een onbekend e-mailadres ingevuld.