Bugs, fixes, korte roadmap.

date_range Laatst bewerkt: 2 weken geleden

Laatste update: 08 maart 10:50u

Opgeloste problemen:

Android:

• Index (A-Z) is toegevoegd aan keuzelijst met clubs voor de generieke app (v4.4)
  • Weergave van telefoonnummers en e-mailadressen op het persoonlijk profiel is verbeterd (v4.4)
  • Volgorde van elementen op wedstrijd-detail is aangepast (minst gebruikte items onderaan) (v4.4)
  • Diverse aanpassingen om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten (v4.4)
  • Agenda synchronisatie-bugfix (v4.4)
  • Fix voor crash bij openen fluitbeurt vanaf de timeline via "Home" (v4.4)
  • Teamnamen zijn weer zichtbaar in het wedstrijd-detail (v4.4)

iOS:

• Index (A-Z) is toegevoegd aan keuzelijst met clubs voor de generieke app (v4.4)
  • Weergave van telefoonnummers en e-mailadressen op het persoonlijk profiel is verbeterd (v4.4)
  • Volgorde van elementen op wedstrijd-detail is aangepast (minst gebruikte items onderaan) (v4.4)
  • YouTube-video wordt nu direct afgespeeld in de app i.p.v. de browser/YouTube-app (v4.4)
  • Diverse aanpassingen om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten (v4.4)
  • Timeline-filter voor teams werkt nu ook voor zaal-trainingen (v4.4)
  • Bug bij invoeren bedragen is opgelost (v4.4)
  • Bug opgelost waarbij de verkeerde scheidsrechter werd getoond in de fluitbeurt (ontstond alleen wanneer twee scheidsrechters, wonen op hetzelfde adres, dezelfde wedstrijd moesten fluiten) (v4.4)
  • Agenda synchronisatie-crash op iPhone 5(s) met iOS10 (v4.4)

Waar werken wij op dit moment aan?

• Verbeteren van weergave clubagenda-detail;
  • Werking van aanwezigheidtellers makkelijker maken;
  • Bugs met betrekking tot de agenda-sync;
  • Pull-to-refresh toevoegen op de timeline (via "Home"), recente uitslagen en clubagenda (via Club - Agenda);
  • Openen wedstrijddetails vanaf score-tab;
  • Oefenwedstrijden weergeven op teamdetail-pagina.

Functionaliteit die spoedig gaat volgen:

• Aanpassen profielgegevens via "Profiel";
  • Pinned items;
  • HockeyPraktijk-integratie;
  • Aanmelden en betalen voor clubevenementen in de app;
  • LISA-features;
  • Sponsorbannerbeheer via de sponsormodule in LISA;
  • Verschillende typen pushberichten (afgelasting, DWF, etc.) en gerichte pushberichten.

Wensen:

• Kan nog geen teamevenement aanmaken in de app;
  • Kan nog geen teamevenement zien in de app die in LISA-team is aangemaakt;
  • Bepaalde gegevens, zoals telefoonnummers en emailadressen, zijn nog niet zichtbaar van de ondersteuners, zoals coaches en managers.

Bug gevonden? Laat 't ons gerust weten via [email protected].

Wij zijn druk bezig om de nieuwe update (v4.4) live te zetten voor alle clubs. Is deze update nog niet beschikbaar in de App - en Google Playstore voor jouw club? Dan volgt deze zo snel mogelijk. Wacht het bericht van jouw club hierover even af.

Inloggen werkt niet?
Lukt het inloggen op de nieuwe app niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Daarmee lukt het veelal wel. Lukt het inloggen zelfs daar niet meer? Neem dan contact op met jouw eigen club. Waarschijnlijk sta je dan niet goed in LISA en kan de club dit aanpassen.