Het nieuwe DWF - clubs

De KNHB is gestopt met LISA-Bond (zie dit helpitem voor meer informatie) en gestart met een nieuw platform: HockeyWeerelt. Ook hebben zij het DWF onder handen genomen en dit heeft een aantal consequenties voor de clubs:

  1. De wedstrijddata, zoals je gewend was, is nu niet meer zichtbaar in LISA via Wedstrijden - Wedstrijdformulieren. Wij laten op die pagina nu een ander overzicht zien met de DWF-data die wij van de KNHB terug krijgen (je ziet dus minder informatie op de nieuwe pagina).
  2. Er zijn per wedstrijd nu 3 wedstrijd-codes ipv 1 code. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning).
  3. Het verspreiden van deze codes wordt (weer) gedaan door LISA. Deze versturen wij automatisch voor de clubs en kunnen de clubs niet zelf versturen. De codes zelf worden opgenomen in diverse overzichten en de mobiele app van de club. 
  4. De herinneringen voor het afronden van het DWF worden nog niet verstuurd. In de week van 14 januari willen wij dit weer beschikbaar hebben. Technisch is dit nog niet mogelijk.
  5. In LISA hebben wij het overzicht van de wedstrijdtafel (om te printen) aangepast met de nieuwe codes. Ook een aantal andere overzichten in LISA zijn aangepast, zoals Arbitrage - Planning.

Waar kan ik de wedstrijdcodes zien in LISA?
De wedstrijdcodes laten wij nu in LISA zien op:

  1. Wedstrijden - Wedstrijdformulieren
  2. Overzichten - Wedstrijdtafel
  3. Arbitrage - Planning
  4. Arbitrage - Planning - Overzicht wedstrijdtafel

Als je nu klikt op Wedstrijden - Wedstrijdformulieren wordt automatisch het nieuwe overzicht geopend met de DWF-data. Zoals aangegeven, bevat deze minder informatie dan voorheen.

DWF-overzicht in de app voor wedstrijdsecretarissen?
Daarnaast maken wij de nieuwe DWF-pagina ook beschikbaar in de app voor de wedstrijdsecretarissen via Meer - Wedstrijdsecretaris, maar ook via Club - tabblad Info - Wedstrijdsecretaris. Dan kan je dus vanaf de zijlijn zien hoe het met het DWF gaat.

Ik mis informatie in het overzicht van Wedstrijden - Wedstrijdformulieren
Als je nu klikt op Wedstrijden - Wedstrijdformulieren opent het nieuwe overzicht. Van de KNHB krijgen wij bepaalde data terug. Het overzicht zoals dat vroeger was, kunnen wij niet meer maken. Veel van die data krijgen wij niet terug. Wij hebben wel met de KNHB afgesproken dat wij meer informatie zullen terugkrijgen die wij dan weer kunnen tonen in dit overzicht.

Hoe ziet de mail eruit die de ondersteuners ontvangen?
Dit kunnen de clubs helemaal zelf beheren in LISA via Wedstrijden - DWF Teksten.

Hoe ziet de mail eruit die de scheidsrechters ontvangen?
Dit kunnen de clubs helemaal zelf beheren in LISA via Wedstrijden - DWF Teksten.

Als wij meer weten, laten wij dat weten aan de clubs. Als er vragen zijn, kunnen jullie die gerust stellen aan ons via [email protected] of via [email protected]. Inhoudelijke vragen over het DWF kan je direct stellen aan de KNHB via [email protected].

De KNHB verstuurt ook informatie naar de clubs over het nieuwe DWF. Houd de helppagina vd KNHB over de werking van het nieuwe DWF in de gaten.