Het nieuwe DWF - ondersteuners en scheidsrechters

UPDATE: DWF-handleiding voor ondersteuning en scheidsrechters zijn te vinden via deze link van de KNHB.
UPDATE 2: Wij hebben een FAQ-pagina opgezet voor de ondersteuners en scheidsrechters (klik hier). Houd die pagina even in de gaten. Wellicht staat daar het antwoord op jouw vraag tussen!

De KNHB is gestopt met LISA-Bond (zie dit helpitem voor meer informatie) en gestart met een nieuw platform: HockeyWeerelt. Ook hebben zij het DWF onder handen genomen en dit heeft een aantal consequenties voor niet alleen de clubs, maar ook voor de ondersteuners en scheidsrechters.

Ondersteuners:
Inloggen als ondersteuner op het DWF zal ook iets anders worden, maar je kan nog steeds inloggen met jouw lidnummer en wachtwoord. Om er voor te zorgen dat de nieuwe codes makkelijk toegankelijk zijn, zullen we deze toevoegen in de mobiele app aan de wedstrijd- en arbitrage-details. De KNHB heeft de handleiding beschikbaar gemaakt: klik hier om de PDF-uitleg voor de ondersteuners te downloaden. Je dient als ondersteuner altijd jouw wedstrijdcode in te voeren op het nieuwe DWF.

Scheidsrechters:
Inloggen als scheidsrechter op het DWF zal ook iets anders worden, maar je kan nog steeds inloggen met jouw lid-, kaart- of KNHB-nummer en de nieuwe verificatiecode. Om er voor te zorgen dat de nieuwe codes makkelijk toegankelijk zijn, zullen we deze toevoegen in de mobiele app aan de wedstrijd- en arbitrage-details. De KNHB heeft de handleiding beschikbaar gemaakt: klik hier om de PDF-uitleg voor de scheidsrechters te downloaden.

De wedstrijdcodes zijn te vinden in de app op de wedstrijdpagina (klik in de timeline (via "Home") op de wedstrijd, scroll iets omlaag en daar zijn de codes te vinden onder "Opmerkingen":

Als wij meer weten, laten wij dat weten aan de clubs. Als er vragen zijn, kunnen jullie die gerust stellen aan ons via [email protected] of via [email protected]. Inhoudelijke vragen over het DWF kan je direct stellen aan de KNHB via [email protected].

Houd deze pagina in de gaten.